Jag föreslår att varje ”säljargument” skall vara 1-3 meningar och ha en ”säljande” avslutning. Det bör inte vara längre än 2 rader för att kunden skall orka läsa. Desto fler rader som läses av kunden ökar säljmöjligheten.

Jag föreslår att säljargumentet skall vara i fet stil. 

Jag har döpt alla bilder till ”KUB” då ”kub” är det som kunden söker och det är det som vår SEO skall bestå av.

Ordet ”KUB” skall vara med i så många Rubriker och i brödtext i så hög grad som möjligt. Detta ger oss en bättre SEO

Vi skall försöka sälja testet så ofta som möjligt (alltså lägga in ”boka knapp” ofta)

 

SKILLNADEN MELLAN KUB OCH NIPT

NIPT är en fosterscreeningmetod som letar efter exakt samma avvikelser som KUB, men i tillägg kan man få veta barnets kön. 

KUB är en äldre metod som kombinerar ultraljud och blodprov – metoden är inte lika bra på att hitta kromosomavvikelser och när ett KUB-test väl har upptäckt en kromosomavvikelse så är informationen felaktig i större utsträckning än om man utför ett NIPT. 

Ett NIPT tages genom ett enkelt blodprov på modern och är det modernaste och säkraste sättet att söka efter kromosomavvikelser hos fostret.  

Babyscreen erbjuder Vanadis NIPT. 
För skillnad mellan andra NIPT-plattformar och Vanadis NIPT, se här. 

FELAKTIGA RESULTAT FÖR KUB

Om man jämför traditionella metoder med Vanadis NIPT så ser man en stor skillnad. 

  • Hos de mödrar som bär på ett barn med kromosomavvikelse kommer ett KUB-test (=traditionell screening) inte upptäcka det och ge fel resultat i 10-15% av fallen. Hos NIPT är samma siffra mindre än 1%.  

  • Hos mödrar som får svaret på ett KUB-test att de har ett barn med kromosomavvikelse, är detta inte sant hos ca 5%, utan barnet har inte den kromosomavvikelse som KUB-testet uppgav. Hos NIPT är samma siffra under 1%. 

  • NIPT svaras ut som låg risk eller förhöjd risk för kromosomavvikelser.

  • Vid förhöjd risk för kromosomavvikelse hos NIPT eller KUB måste man göra en kontroll med ett invasivt test, det vill säga man sticker i moderkakan eller i fostervattnet med en nål för att analysera material direkt från graviditeten. Risken vid invasiva tester är missfall vid ca 0.5-1% av ingreppen.

  • NIPT gör att många färre kvinnor behöver genomgå riskfylld, dyr och onödig provtagning med fostervattens- eller moderkaksprov. 
KUB

PRISSKILLNADEN MELLAN KUB OCH NIPT

Vanadis NIPT är billigare än andra NIPT-tester på grund av modern teknologi som kräver färre mänskliga händer vid analysen. Det gör också att metoden har högre precision – fler prover kan analyseras och färre kvinnor behöver göra omprov. 

Babyscreen tillhandahåller idag marknadens ledande pris på NIPT trots sin höga kvalitet.  

KUB är billigare men fördelarna med NIPT är f

NIPT TEST

Vanadis® NIPT är en toppmodern fosterdiagnostikmetod som ersätter traditionellt KUB. Vanadis® NIPT bygger på ny svensk teknik som gör processen både snabbare, säkrare och billigare.

Denna tjänst innefattar endast blodprovstagning och analys. Svarstid 10 dagar. Vi rekommenderar NIPT test i kombination med fosterultraljud. Då kan du se att graviditeten fortskrider som den skall. Detta innebär att se graviditetens ålder och antal foster. Ultraljud kan också göras hos valfri vårdgivare. Om ultraljud önskas hos Babyscreen. Då kan du välja en av våra kombinationstjänster istället.

Göteborg

Kyrkogatan 25

Malmö

Rådmansgatan 13