NIPT för Norge

Vanadis® NIPT är en toppmodern fosterdiagnostikmetod som ersätter traditionellt KUB. Vanadis® NIPT bygger på ny svensk teknik som gör processen både snabbare, säkrare och billigare.

NIPT-testet inkluderar könsbestämning och kan bokas på Babyscreens kliniker eller anslutna provtagningsställen i Sverige.

Denna tjänst innefattar endast blodprovstagning och analys. Svarstid 10 arbetsdagar. Vi rekommenderar NIPT test i kombination med fosterultraljud. Då kan du se att graviditeten fortskrider som den skall. Detta innebär att se graviditetens ålder och antal foster. Ultraljud kan också göras hos valfri vårdgivare. Om ultraljud önskas på Babyscreens kliniker, så kan du välja en av våra kombinationstjänster istället.

I samband med din bokning har du nu möjlighet att boka övernattning med rabatterat pris i Göteborg på Nordic Choice Hotel. Bokningskod och anvisningar finns i bokningsbekräftelsen.

Weaver Logga

Svea Vaccin Karlstad

Svea Vaccin -Karlstad
Tingvallagatan 21
Boka tid

BabyScreen Göteborg

BabyScreen – Göteborg
Kyrkogatan 25, 411 15 Göteborg
Boka tid

BABSCREEN - GÖTEBORG

NIPT (från v. 10+0)

Pris: 4290 SEK

NIPT med Viabilitetsultraljud (från v. 10+0)

Pris: Från 4750 SEK

Könsbestämningstest (från v. 10+0)

Pris: 2490 SEK

ÖVRIGA ORTER

NIPT (från v. 10+0)

Pris: 4290 SEK

NIPT - Små fragment av fetalt DNA cirkulerar i moderns blodomlopp. Fetalt DNA kan analyseras från ett blodprov för att bedöma risk för kromosomavvikelse