Om oss
Erfaren personal - Toppmodern utrustning - Patientupplevelse i fokus

Simon Pålsson

Överläkare, verksamhetschef

Simon Pålsson är examinerad läkare vid Lunds Universitet. Vidareutbildad till specialist i kirurgi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Doktorand på Institutionen för kliniska vetenskaper vid Sahlgrenska Akademien.

Anders Jorméus

Specialistläkare, Gyn/Obstetrik

Anders Jorméus är examinerad läkare vid Linköpings Universitet. Vidareutbildad till specialist i obstetrik och gynekologi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Certifierad inom ultraljudsdiagnostik.

Babyscreens® vision

Att vara gravid är en spännande tid. Så mycket förväntan. I en värld där många är vana att kunna kontrollera och påverka kan det dock bli en tuff tid av ovisshet; så mycket kan hända under en graviditet som man inte kan veta eller förutse. Att känna en viss oro inför detta är mycket vanligt.

Vi på Babyscreen® förstår den oron och har som mål att med information hjälpa fler att känna sig lugnare under resan. Vi har som vision att kunna erbjuda de gravida som önskar en chans att få noggrann information om sitt foster genom den säkraste och modernaste tekniken till rimliga priser. Att dessutom få dela er upplevelse och förväntan blir en bonus för oss!

Välkommen till oss,

/Alla medarbetare på Babyscreen®

Välkommen till oss på Babyscreen®!

Vi är ett svenskt nyetablerat företag som satsar på modern teknologi och så långt som möjligt främja svensk forskning och teknik. Vi erbjuder patienter och samarbetspartners en plattform med kundtjänst, transporter, moderna IT-lösningar och den senaste teknologin inom nästa generations fosterdiagnostik. Alla prover som tages hos Babyscreen® analyseras på inhemska laboratorier vilket garanterar en snabb och säker process. Vi har kontroll på hela kedjan och kan därigenom göra våra tjänster tillgängliga för fler genom att erbjuda de mest prisvärda alternativen på marknaden. Hos Babyscreen® har patienten full kontroll på hela processen och överlägsen tillgänglighet till snabb konsultation. 
Viktigast av allt har vi erfaren, kompetent och professionell personal med många års erfarenhet av fosterdiagnostik.