Samarbeta med oss

För er som erbjuder NIPT i er verksamhet innebär Vanadis® NIPT:

  • Möjlighet att erbjuda era patienter en modern, svenskutvecklad NIPT-metod
  • Lägre kostnad per analys jämfört andra NIPT-metoder och därmed indirekt möjlighet att sänka tjänstens pris
  • En NIPT-tjänst där färre patienter får inkonklusiva svar vilket minskar oro, stress och arbetsbörda
  • Patienten får tillgång till Babyscreen® med full kundtjänst för administrativa frågor, transport och löpande information om provhanteringen.
  • Analys av proverna sker hos Perkin Elmer® i Sollentuna eller hos anslutna laboratorier i Sverige.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Babyscreens® vision

babyscreen favi

Att vara gravid är en spännande tid. Så mycket förväntan. I en värld där många är vana att kunna kontrollera och påverka kan det dock bli en tuff tid av ovisshet; så mycket kan hända under en graviditet som man inte kan veta eller förutse. Att känna en viss oro inför detta är mycket vanligt.

Vi på Babyscreen® förstår den oron och har som mål att med information hjälpa fler att känna sig lugnare under resan. Vi har som vision att kunna erbjuda de gravida som önskar en chans att få noggrann information om sitt foster genom den säkraste och modernaste tekniken till rimliga priser. Att dessutom få dela er upplevelse och förväntan blir en bonus för oss!

Välkommen till oss,

/Alla vi medarbetare på Babyscreen®

Har ni fler frågor?

Vi erbjuder er som är etablerade, eller ni som alltid har funderat på att starta eget, att ansluta er till Babyscreen®. Vi erbjuder våra patienter ett modernt och tilltalande koncept där patientens informationsbehov och de mest högteknologiska analysmetoderna står i fokus. Kontakta oss om ni behöver hjälp att sätta upp er Babyscreen®-mottagning.