Tidigt ultraljud

Från vecka 12+4. Barnet är då så pass stort att vi kan bedöma organen, skallbenet, navelsträngen, moderkakan och göra en mer noggrann datering. Denna undersökning kan ej erbjudas om du har en pågående blödning.

Tidigt ultraljud (TUL)

Från vecka 12+4. Ditt foster är då så pass stort att vi kan bedöma organen, skallbenet, navelsträngen, moderkakan och göra en mer noggrann datering. Kan ej erbjudas om du har en pågående blödning.

Göteborg

Kyrkogatan 25

NIPT med Tidigt ultraljud

Vanadis® NIPT test är en toppmodern fosterdiagnostikmetod som ersätter traditionellt KUB. Undersökningen har hög precision och är ofarlig för modern. Vi kombinerar vårt NIPT test med ultraljud för att se antalet foster och att graviditeten är viabel.

Göteborg

Kyrkogatan 25

Tidigt ultraljud

  • Från vecka 12+4. Nu är fostret så pass stort att vi kan bedöma organen, skallbenet, navelsträngen, moderkakan och göra en mer noggrann datering.
  • Undersökningen passar er som önskar en mer ingående kontroll av fostret. Ni får också en exakt datering som ni kan ta med er till mödravårdscentralen.
  • Tidigt Ultraljud är också lämplig inför fosterdiagnostik (NIPT). En stor del avvikelser går att identifiera med ultraljud vilket gör denna kombination av undersökningar till den mest säkra fosterdiagnostiken som finns att erbjuda idag.

    Alla våra ultraljudsundersökningar utförs på toppmoderna GE Voluson S10 Expert med 3D/4D-teknologi.